Teknologji

Teknologji

Hackeri 25-vjeçar nga Fieri pritet të ekstradohet në Amerikë

ABC News, 13/02/2018 25-vjecari Fierak, i konsideruar nga amerikanët si hakeri më i mirë shqiptar, kishte arritur të klononte së bashku me 36 anëtarët e tjerë të grupit rreth 3.4 milionë karta kredi. Gjithashtu, dëmi...

Teknologjia shkatërruese për fëmijët, ja çfarë kanë paralajmëruar Bill Gates dhe Steve Jobs

TemA Në intervistat e dhëna ndër vite të Bill Gates, Steve Jobs dhe prindër të tjerë të “Silicon Valley”, kupton që ata janë shumë të rreptë sa i takon përdorimit të teknologjisë nga fëmijët e...

Risitë që do sjellë 5G-ja, teknologjia që do të trondisë ekonominë

TemA Teknologjia 5G pritet të shfaqet për publikun e gjerë në fund të vitit 2019 dhe premton një shumfishim me 1 000 të performancës së internetit, madje kjo teknologji do të mundësojë një zhvillim të...

Gati Wi-Fi falas? BE akordon 120 milionë euro për të zhvilluar teknologjinë

TemA BE do të akordojë 120 milionë euro duke nisur nga viti 2018, për të mundësuar instalimin e mijëra kilometrave të rrjetit Wi-Fi falas kudo në Evropë, në zona publike si parqe, spitale apo biblioteka...

Teknologjia po përparon, dhe të rinjtë Shqiptarë akoma e kanë mendjen tek facebook-u?

Teknologjia, tashmë është një pjesë e pandarë e jetës sonë, e cila përdoret jashtëzakonisht shumë, sidomos nga të rinjtë. Megjithëse teknologjia është një fushë mahnitëse, një fushë e cila na habit me gjërat...