Sot fëmijët shqiptarë në trojet tona po rriten me seriale turko-arabo-indiane me muzikë gabelo-turko-arabe

0
10274
Po ngarkohet...

Ndryshe ishte dikur kur fëmijët rriteshin me seriale muzikë amerikane

Shkruan: Ekrem Meta, 17 Prill 2016

Fëmijet e viteve të 70-ta, janë rritë në Kosovë ( edhe pse dihet se çfarë kohe e shteti ishte , por nuk po ndalem aty), duke i shikue seriale amerikane si: Dinastia, Dallas etj etj. Po me Dinastinë dhe Dallas janë rritë edhe gjithe fëmijët në Evropen perëndimore dhe mbarë Ameriken.

Po ngarkohet...
Nëse klikoni reklamën, këta paguajnë 0,000001 $ ... Bukur ë? :-) -- Thanks!

Pos këtyre serialeve e filmave amerikanë, ne i kemi dëgjuar këngëtarët e njejtë, kemi shikue artistet e njejtë…pra pothuajse çdo gjë e kemi pas të përbashkët me gjithë fëmijët e Evropes dhe Amerikes, dhe duhet thënë se ishte mrekuli që qysh aso kohe ne ishim me orientime pro amrokano-evropiane.

Fatkeqësisht tash femijët shqiptarë në Kosove po rriten me anti vlera, me seriale turko-iarabio-ndiane, muzikë gabelo-turko-arabe, andaj edhe po ndodh degradimi si shqiptarë.

Pra e them lirishtë, për fat të keq se një pjesë e madhe e fëmijëve në Kosovë, përpos pozites gjeografike , nuk kanë asgja të përbashkët me fëmijët evropian, kësaj duhet ti themi krim e tmerr!

Për shqiptari.eu: Xhevat Rexhaj


Nëse klikoni reklamën, këta paguajnë 0,000001 $ ... Bukur ë? :-) -- Thanks!

LINI NJË KOMENT

Ju lutem, futni komentin tuaj!
Ju lutem, futni emrin tuaj këtu