REAGIM I NENDEGËS SË LDK-së NË WILISAU

0
635

Në mbledhjën e kryesisë të kësaj nëndege të mbajtur më 24.01.2016 në Gettnau, u shqyrtuan disa pika që i patem ne rend të ditës. Njëra ndër këto pika ishte zgjedhja e presidentit të Republikës së Kosovës. Kritika të ashpra u drejtuan kah disa figura udhëheqëse të LDK-së, të cilët deklaruan së LDK-ja e ka për obligim ta votoj Hashim Thaçin për president të Kosovës.Deklaratat e Isa Mustafes, Haki Rugovës, Lutfi Hazirit dhe disa të tjerëve që janë pjesë e klanit të Isa Mustafës u cilësuan si skandaloze dhe tejetë fyese për kryesinë e nëndegës së Ëilisaut dhe antarësinë e saj të gjerë.

Të pretendosh së më çdo kusht duhët të jetë president njeriu që qendroj në majat e një organizimi kriminal, së bashku me shumë figura që qendrojnë rrethë tij, ishin dhe vazhdojnë të jenë figurat më tragjike që LDK-së i sollën kob dhe vëtem kob, duke ia likuiduar njerëzit më të rëndësishem. Kjo figurë kriminale më organizatën famëkeqe SHIK shpallën tradhëtarë presidentin Rugova dhe bashkëpuntorët e tij më të ngusht. Ata përpiluan listat e zeza për likuidim në krye të të cilave figuronte edhe presidenti i Kosovës, Ibrahim Rugova më bashkpuntorët e tij.

Pjesa dërmuese e këtyre figurave nga këto lista u egzekutuan në sitlin e OZNA-së famëkeqe. Këto deklarata të këtij klani shkatërrues mbrenda LDK–së, nuk mund të cilësohen ndryshe vëtem si dëshmi e pa kontestueshme se ky klan ka qenë në bashkëpunim më këtë organizatë famëkeqe edhe më parë. Se Hashimi duhet të jetë president më çdo kusht sipas tyre e rrumbullakëson pushtimin e të gjitha institucioneve të Republikës së Kosovës, që pastaj kjo kastë kriminale të bëhët e pa prekshme.

Kryesia e nëndegës së LDK-së në Ëilisau dhe antarësia saj i bën thirrje deputetëve të LDK-së që atë ditë kur Hashim Thaqi të qitet për votim nuk ish dashtë në asnjë mënyrë ta marrin përgjegjësinë historike dhe epitetin-tradhëtarë për ta votuar këtë figurë përqarëse dhe kriminale për president të Kosovës. Ju deputet të ndëruar të LDK-së jeni zëri i anëtarsisë së saj të gjerë, andaj ju nuk guxoni të votoni në kundërshtim me vullnetin e tyre.

Ju atë ditë duhet ta bojkotoni atë seancë dhe ta bëni të pa mundur zgjedhjen e Thaçit në krye të shtetit tonë. Me bojkotimin tuaj të asaj seance, ju të ndëruar deputetë të LDK-së do të tregoni edhe një gjë shumë të madhe, se ju jeni zëri i vërtetë i anëtarsisë së LDK-së, dhe së Isa Mustafa më klanin e tij nuk janë më përfaqësuesit legjitim të LDK-së, por janë ozurpatorë klasik, të cilët sa më parë LDK-ja duhet liruar nga ky diktator bashkë më klanin e tij.

Sektori për informim pranë kësaj nëndege.

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here