NESËR E GJITHË BOTA E MA SHUMË SHQIPËTARËT – poezi nga Zef Mulaj

0
943
Loading...
Nëse klikoni reklamën, këta paguajnë për faqen time 0,000001 dollar... Bukur ë? :-)

Dr. Zef Mulaj

NESËR E GJITHË BOTA E MA SHUMË SHQIPËTARËT

Nga sheshi San Pietro nesër
Nga terra e horizonti udhëton nana
Jonë Tereza.
Ajo e gjithë botës dhe bota e sajë
Me identitetin tonë.
Nesër bashkuar të gjitha trojet
Në emrin e sajë
Me krishtërimin e lashtë shqipetar.


Nëse klikoni reklamën, këta paguajnë për faqen time 0,000001 dollar... Bukur ë? :-)

LINI NJË KOMENT

Ju lutem, futni komentin tuaj!
Ju lutem, futni emrin tuaj këtu