Në bregdet, poezi nga Kozeta Zavalani

0
1209
Po ngarkohet...

KOZETA ZAVALANI

06.06.2016

Në bregdet

Po ngarkohet...
Nëse klikoni reklamën, këta paguajnë 0,000001 $ ... Bukur ë? :-) -- Thanks!

Sa herë vizitoj plazhin, shpirti im qetësohet
Përkëdhel rërën, valet e detit nën qiellin blu
Këtu çlodhur mbi shkembinjtë buzë detit
Dashuria rritet, tek lundron mbi shkumbë
Pastaj ngrihet si dallgë deti dhe ju përqafon
Si dëshirë e zjarrtë për atë që është afër e larg
Ju përshëndes miqtë e mi në distancë,
Përmes valëve,
Ku realiteti zhytet e del përsëri,
Udhëton me valet e detit blu,
Në shpirt më ulet me dashuri
E në atë fole ri përgjithnji…
Pranë qiellit blu të detit blu
A keni ndjerë ndonjë dashuri këtu?
Si anije e bardhë në mes detit blu
Ajo gjithmonë është këtu!
Unë jam në paqe kur jam pranë detit
Kjo më jep shpresë
Kjo më jep energji
Për të ecur përgjatë detit të jetës
Duke më sjellë atë përqëndrim e qetësi
Që duket se do të më shoqërojë në përjetësi…

Greetings with my poem:

On the Coast

Whenever I visit the beach, calm my soul
Pamper sand, sea waves under the blue sky
Here relax on the sea cliffs
Love grows, to sail on foam
Then rises as sea waves and embraces you
As a yearning for what is near and far
You greet my friends in the distance,
Through waves
Where the reality sinks and rises,
Travels with the blue sea waves,
Decrease in the spirit of love
The new nest in it forever …
Near the blue sky blue sea
Have you felt any love here?
As the flagship white between the blue sea
It always is here!
I am at peace when I’m at sea
It gives me hope
It gives me energy
To walk along the sea life
Bringing me the focus of peace
That seems to accompany me in eternity …


Nëse klikoni reklamën, këta paguajnë 0,000001 $ ... Bukur ë? :-) -- Thanks!

LINI NJË KOMENT

Ju lutem, futni komentin tuaj!
Ju lutem, futni emrin tuaj këtu