ME SHAMI TË SHËMTISË

0
325

Ismet Tahiraj

ME SHAMI TË SHËMTISË

(Muri në veri të Mitrovicës)

Tej një rret muri bërë
Pa derë pa dritare,
Do luanin minjçe
Xhuxhëria
Skajshëm me botën.

Aty thonë do jet
Teatri i sofokliut,
Ku bërtimat shurdhërinë
E djajet zgjohen.

Aty ku dhe sot e mot
Është pjesë e Ilirisë
Ibri jo kaltërosh
Po I murrmë 5nat6set.
Me lojërat e flliiqësisë.

Nga vet xhuxhëria
Me shami të shëmtisë…

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here