Me poetin Dodaj Zef

0
510

Me poetin Dodaj Zef

Jam me fis Dardanë.
Në Dukagjin më gjanë
Kam nipa nga Drenica
Miqë e shokë nga Mitrovica
Kumarë e miqë në Deçan.
Kam miqë në Gjilan
Në Llap dhe Gollap
Kam miqë në qdo hap
Kam banim në Prishtinë.
Nga qdo vend miqë vinë
Se harroj kurr Presheven.
Në zemër e kam Podujevën
Miqët e mijë nga Prizereni.
Gjithnji jam mirë se vjeni.
E sa miqët në Pejë.
Mir se na erdhe këndej.

Kam vllazen në Mal të Zi.
Me gëzim më presin gjithnji.
Kam miqë edhe nga Shkupi.
Nga këto anë kurr nuk hupi.
Edhe kur t,dalë në Shqipri.
Vehten si në shtëpi e ndi.
Nuk kam dëshirë tjetër.
Vetëm kufijt e vjetër.
Kufijt shqiptar jo më në letër.
Të rregullohet shtëpia e Vjetër.

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here