Ja kush janë 10 cilësitë e një gruaje të mrekullueshme

0
41
Po ngarkohet...

Opinion.al

Gratë e mrekullueshme ka kudo, por shumë prej tyre mbeten të vetmuara. Kjo ndoshta edhe për faktin se ato ndjehen të lodhura nga takimet me njerëz mediokër njëri pas tjetrit.

Ata ndoshta janë të lodhura nga shfrytëzimi, gënjeshtrat dhe nga mungesa e respektit. Cilësitë e jashtëzakonshme janë të pa vlersuara nga njerëz të zakonshëm.

Po ngarkohet...
Nëse klikoni reklamën, këta paguajnë 0,000001 $ ... Bukur ë? :-) -- Thanks!

Në nder të gjitha grave të mrekullueshme dhe të jashtëzakonshme, këtu janë 10 gjërat që ne ua njohim atyre:

1. QËLLIMI JUAJ
Mirësia jote është e dukshme, kudo që të shkosh. Pa marrë parasysh se sa herë konsiderata juaj, bujaria dhe mirëdashja janë injoruar, ju sërish ngulmoni.

2. PAVARËSIA JUAJ
Nëse e keni gjetur personin e duhur, shanset janë që ata janë dashuruar me natyrën tuaj të pavarur. Duam që ju të mos e vlerësoni vlerën tuaj nga një partner, por nga cilësitë unike dhe të jashtëzakonshme, që i mbani të vërteta në zemrën tuaj.

3. MOHIMI I VETVETES
Një grua e paharrueshme gjithmonë jep më shumë se sa merr. Mendoni për një ose dy nga gruaja më me ndikim në jetën tuaj; gruaja që e doni më shumë se çdo gjë. Tani pyesni veten këtë pyetje: a ka vënë nevojat e të tjerëve para saj?
Bëni të njëjtën pyetje për çdo grua, që e ka lënë këtë botë një vend më të mirë.

4. HIJESHIA JUAJ
Gratë e paharrueshme duket gjithmonë të mbajnë veten me hirin e një femre class. A keni parë ndonjëherë një dokumentar rreth Jacqueline Kennedy ose Princess Diana? Ata ishin mishërimi i elegancës dhe class-it. Çuditërisht, ata gjithashtu u viktimizuan për gjithçka “tabloid”. Ne e admirojmë faktin se si personifikoni përulësinë dhe hijeshinë.

5. PASIONI JUAJ
Ne e duam entuziazmin dhe ngazëllimin tuaj për gjërat që janë të rëndësishme për ju. Ne admirojmë që pasioni juaj është pothuajse gjithmonë qëllimi juaj. Diçka tjetër që duam është pasioni juaj për gjërat e mëdha dhe të vogla – një karakteristikë e pazakontë në ditët e sotme.


Loading…


6. MBËSHTETJA TUAJ
Nëse miku juaj, anëtari i familjes ose partneri romantik, përkrahja juaj nuk është bërë kurrë më, ka nevojë për ju, asnjëherë nuk i neglizhoni. Ndërkohë që nuk mund të pajtoheni gjithmonë me të gjithë, gjithmonë jepni 100 për qind.

7. BRENDIA JUAJ
Ju e dini çfarë jeni në gjendje të bëni, edhe pse ne nuk e dimë. Ndërsa ne jo gjithmonë mund të vlerësojmë brendinë tuaj, ne e kuptojmë se mençuria juaj meriton në meditim dhe kuptim më të thellë.

8. ENERGJIA TUAJ
Ne e duam energjinë tuaj dhe padurimin tuaj për ta përballuar botën me kokë. Ndërkohë që nuk mund të jesh shumë i zhurmshëm, ndihemi dhe e vlerësojmë sinqerisht qëndrimin tuaj pozitiv dhe energjinë e mrekullueshme. Në dashuri ju jeni “e drejtë në kohë” për të hequr shpirtrat tanë!

9. NDERSHMËRIA JUAJ
Ju mund të jeni e ëmbël, por nuk keni frikë të përziheni në disa kotësi, nëse keni nevojë. Ndonjëherë, kjo gjë e thartë vjen pasi dikush vepron pa mend ose ngatërron mirësinë tënde për dobësi.

10. DASHURIA JUAJ
E fundit por sigurisht jo më pak e rëndësishme: Faleminderit për dashurinë tuaj. Faleminderit për të gjitha kohërat që keni telefonuar dhe përgjigjur në telefon; na lejuat të ishim pjesë e jetës suaj të bukur.


Nëse klikoni reklamën, këta paguajnë 0,000001 $ ... Bukur ë? :-) -- Thanks!

LINI NJË KOMENT

Ju lutem, futni komentin tuaj!
Ju lutem, futni emrin tuaj këtu