Ja Dokumenti, ku Mbreti i Greqisë e Njeh Çamërinë dhe Tokat e Pasuritë e Saj (Dokument)

0
50
Po ngarkohet...

Skenderbeu.info

Meqë Koxiai thotë se nuk ekziston ÇAMËRIA, atëhere po i sjell një dokument ku Mbreti i Greqisë e njeh Çamërinë dhe tokat e pasuritë e saj, ndërsa ministrit tim Bushatit, që padashje bie në demagogjinë greke se Çamëria ka bashkëpunuar me pushtuesit (gra shtatzëna, pleq e fëmijë !!!!), po i sjell një dokument ku Çamëria luftoi bashkë me forcat çlirimtare të Greqisë, kundër fashizmit e nazizmit…!!

Po ngarkohet...
Nëse klikoni reklamën, këta paguajnë 0,000001 $ ... Bukur ë? :-) -- Thanks!

Demagogjia, përpara fakteve e dokumenteve thyen hundët…


Nëse klikoni reklamën, këta paguajnë 0,000001 $ ... Bukur ë? :-) -- Thanks!

LINI NJË KOMENT

Ju lutem, futni komentin tuaj!
Ju lutem, futni emrin tuaj këtu