Greqia tronditet nga „Dosja Çame, mbi gjenocidin grek mi çamët etnik“

0
549
Po ngarkohet...

Lajm

Greqia tronditet nga „Dosja Çame, mbi gjenocidin grek mi çamët etnik“ e dorëzuar në Hagë, nga Shoqata Demokratike „Çamëria“ në Hollandë, më 11 shkurt, 2016, nga kryetari i saj, z. Festim Lato. Dosja e dorëzuar në tre gjuhë, anglisht, gjermanisht, frengjisht, dhe përshkruan gjenocidin grek mbi çamët, prej vitit i 1913 deri në vitin 1945. Greqia së shpejti duhet të përballet për gjenocidin grek mbi çamët etnik, thekson kryetari i Shoqatës Demokratike „Çamëria“ në Hollandë, z. Festim Lato. Festim Lato thekson s´e miratimi i Rezolutës në Parlemntin Gjerman për Gjenocidin e Turqisë mbi Armenët, hap udhë edhe për Gjenocidin grek mbi çamët e etnik. Unë kujtoj shprehet Lato, se Ministri i Jashtëm Grek, Kotzias, duhet të jetë më serioz, dhe ta heq të ashtuquajturin Ligj të Luftës për Shqipërinë, dhe çamët e ndjekur të kthehen në tokën e tyre dhe të shpërblehen.

Këshilli Ndërkombëtar i Çamërisë, Dortmund


Nëse klikoni reklamën, këta paguajnë 0,000001 $ ... Bukur ë? :-) -- Thanks!

LINI NJË KOMENT

Ju lutem, futni komentin tuaj!
Ju lutem, futni emrin tuaj këtu