Dhëmbët janë burim papastërtish, ja mënyra e duhur për t’i larë (Video)

0
296

Dita, 30 shtator 2016

Larja e dhëmbëve është një ritual që mësohet që në fëmijëri.

Dhëmbët janë burim i pashmangshëm papastërtish dhe larja në mënyrën e duhur e tyre është shumë e rëndësishme që të shmangni të gjitha infeksionet apo sëmundjet e mundshme që vijnë nga goja dhe dhëmbët.

Kjo video do t’ju tregojë teknikat e duhura për të larë dhëmbët:

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here