Dëshmor i Koshares Milazim Mavraj – poezi nga Ramë Thaçi

0
2351
Po ngarkohet...

nga Ramë Thaçi

Milazim Mavraj
(Dëshmor i Koshares)

Kur Kosovës i vinte era tym e barot
Milazim Mavraj i doli zot!
Në zona të larta të Malësisë,
Në vijë të zjarrtë të kufirit,
vullnetarë erdhi Milazimi!

Po ngarkohet...
Nëse klikoni reklamën, këta paguajnë 0,000001 $ ... Bukur ë? :-) -- Thanks!

Iu përgjegj thirrjes se kushtrimit
do t’i qëndroj besnik Koshares dhe kufirit.

Në ato shkrepa, gurë e male,
UÇK-ja theu kufirin shqiptaro-shqiptar
sëbashku me strategët legjendarë:
Salih Çekaj, Agim Ramadanin…
Milazimi zemër luani!

Në pranverë, me lulet e njëzetëtetë Prillit
mu të guri i kufirit,
përjetësia e Milazimit!

Istog, Saradran 1999


Nëse klikoni reklamën, këta paguajnë 0,000001 $ ... Bukur ë? :-) -- Thanks!

LINI NJË KOMENT

Ju lutem, futni komentin tuaj!
Ju lutem, futni emrin tuaj këtu