Ç’na bëri ne shqiptarëve islamizmi?

0
1100

Një shkrim i viteve 1900-1902, i publikuar tek Kalendari Kombëtar, f. 61-72, që bën fjalë për fatkeqësië që na solli islamizimi i popullit shqiptar.

Ndërmjet shumë rëndësive dhe pengesave, që kanë për të munduar kombin Shqiptar, një nga më të rëndat është edhe puna e feve…

Lexojeni për interes, me kujdes këtë shkrim interesant, që po e publikojmë këtu me një shqipe të vjetër, si më poshtë vijon:

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here