Çmimi i madh për poezinë më 19 gusht nga gazeta “Fjala”

0
1202

Gazeta lokale “Fjala” e Malësisë së Madhe, me drejtor gazetarin dhe poetin Gëzim Vuçaj, ka vendosur të japë një çmim poetik, me dt. 19 gusht, për nder të poezisë “Kuajt” të poetit, autorit dhe intelektualit të shquar malësor, Gjekë Marinaj.

Ndarja e këtij çmimi bëhet e ditur në faqet e gazetës “Fjala”, e cila është një gazetëe pavarur, që botohet periodikisht në Koplik dhe në Malësinëe Madhe. Portali jonë “Fjala e Lirë” është i pavarur nga gazeta “Fjala”, por e vlerëson këtë iniciativë të kësaj gazete loikale dhe të drejtuesit të saj.

Admin

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here