A DO JESH NESËR – poezi nga Zef Mulaj

0
516

Poezi nga Zef Mulaj

A DO JESH NESËR

Ndonëse sot dhe nesër janë
Por dritaret trokasin nga erë e ftohtë
E dimrit në udhtim, qahen perdet e hekurta,
Të dritareve e bora bien në prag, shkrihet
Dhe dritaret mbyllen, a do të jetë nesër dimër?
Më pyesin…
Dhe një zog dimëror ulet në dritare,
A do të jesh nesër?

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here