Event letrar dhe interesim mediatik

0
720
Po ngarkohet...

Mirëmbrëma/Buonasera,

Ju ftoj më 22 prill në sallën Biagetti e Porto Recanati në prezantimin e librit tim të fundit “Të parët përtej kufijve”, 17.30.

vi invito in data 22 Aprile presso la sala Biagetti di Porto Recanati alla presentazione del mio ultimo libro “Sguardo oltre i confini”, ore 17.30.

Me respekt / Cordiali saluti

Po ngarkohet...
Nëse klikoni reklamën, këta paguajnë 0,000001 $ ... Bukur ë? :-) -- Thanks!

Zef Mulaj


Nëse klikoni reklamën, këta paguajnë 0,000001 $ ... Bukur ë? :-) -- Thanks!

LINI NJË KOMENT

Ju lutem, futni komentin tuaj!
Ju lutem, futni emrin tuaj këtu