NESËR E GJITHË BOTA E MA SHUMË SHQIPËTARËT – poezi nga Zef Mulaj

0
911

Dr. Zef Mulaj

NESËR E GJITHË BOTA E MA SHUMË SHQIPËTARËT

Nga sheshi San Pietro nesër
Nga terra e horizonti udhëton nana
Jonë Tereza.
Ajo e gjithë botës dhe bota e sajë
Me identitetin tonë.
Nesër bashkuar të gjitha trojet
Në emrin e sajë
Me krishtërimin e lashtë shqipetar.

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here