Hyrje Kërko

Skender Mulliqi - rezultatet e kërkimit

Nëse nuk jeni i kënaqur me rezultatin, ju lutem, bëni një kërkim tjetër

Skënder Mulliqi vjen me një libër që është mësim i mirë për të sotmen...

Kulturë Publicisti dhe gazetari Skënder Mulliqi të lexuesit vjen Me një libër i cili është mësim i mirë për të sotmen dhe të ardhmen... Në përmbledhje me titullin...

Politika jonë moti e ka humbur drejtëpeshimin?!

Nga Skënder MULLIQI Njeriut jepi pushtet, dhe ke për ta ditur mirë së çfarë në fakt është ai! Duket së është thënje e saktë. Dihet...

Shoqata për kthimin e shqiptarëve të shpërngulur vlerëson me çmim gazetarin Marin Mema

Të nderuar përfaqësues të mediave, Shoqata për Kthimin e Shqiptarëve të Shprëngulur nga Trojet e Veta, ka marrë vendim që çmimin “Hasan Prishtina” për...

Populli dhe radhitjet banditeske?!

Nga Skënder MULLIQI Ne secilën shoqëri demokratike kur publiku apo mediet arrijnë të zbulojnë një paligjshmeri, ndonjë veper kriminale apo korruptive, pushteti është ia i...

Sintagma e dyfishtë ”Zoti i Madh na ndihmo”…

Nga Skënder MULLIQI Njeriu është qënie me vetëdije të lartë e cila flet. Në bëjmë llafe që nga mengjesi deri në mbremjë për gjerat që...

Elitat dhe diskursi i tyre politikë i forcës dhe i profitit?!

Nga Skënder MULLIQI Kur flasim për elitat, ato kan kuptime të ndryshme në kuptimin pozitiv të fjalës dhe në kuptimin negativ. Elita ka edhe në...

Letër i njeriut tonë të politikës

Nga Skender Mulliqi - Te njohim ne mirë që nga fillimi, je njeri i padinjitetshem, pa ndërgjegje dhe njeri amoral politik. Ti ke qenë dhe...

Po lumturia jonë dhe rreshtimi totalitar e ideologjik?!

Koment Nga Skënder MULLIQI Kur babai dhe nëna dhe nuk kan jetë të lumtur edhe fëmijët e tyre janë të pa lumtur. Në pa lumturinë njerëzore...

Shqiptarët dhe Nata e Kristaltë (Kristallnacht)

Nga Jahja Lluka Me 7 nentor 1938 një djalosh i ri hebrejë qëlloi për vdekje diplomatin gjerman, Ernst Vom Rath në ambasadën gjermane në...

A jemi bërë rob të barbarëve politikë ?

Nga Skënder MULLIQI Po, duhet më në fund të pranojmë së jemi bër rob të pushteteve të pas luftës. Kemi qenë rob të pushteteve shtypëse...

TË PREFERUARA

POPULLORE

LAJME SHKURT