Hyrje Kërko

Shefqet Dibrani - rezultatet e kërkimit

Nëse nuk jeni i kënaqur me rezultatin, ju lutem, bëni një kërkim tjetër

Shefqet Dibrani, vlerë kombëtare në fushën e letërsisë dhe publicistikës shqiptare

Shkruan: Florim Zeqa, 22.08.2017 Vendlindja nderon autorin Në mbrënjen e së dielës së 13 gushtit 2017, Restorant-Pizzeria "Grand Punto" në Gërdoc të Llapit ishte pikë-takimi i...

Shefqet Dibrani: INXHJA E LDK-së

(Letër e hapur Ministreshës Hykmete Bajrami) E nderuar Ministresh Hykmete Bajrami, të dëgjova sot në TV kur flisje për Diasporën, kur i ftove bizneset nga...

SHEFQET DIBRANI DO TË JETË PJESË E KUVENDIT TË LDK-së

Letër adresuar kreut të LDK-së, Trupit diplomatik në Kosovë, si dhe mjeteve të informimit publik në Kosovë: SHEFQET DIBRANI, KRYETAR I DEGËS SË LDK-së NË...

Shefqete Gosalci poete e penës, këngëtare, veprimtare dhe luftëtare e dalluar!

Shkruan Asllan Dibrani Shefqete Gosalci me veprimtarinë e saj ka lënë gjurmë në opusin e letërsisë shqipe si poete. Aranzhmanin e saj e begatoj...

Ismet Beqiri të mos e fyej diasporën

Shefqet Dibrani - Podujevë, Kosova · Sekretari i LDK-së Ismet Beqiri vazhdon aventurën e tij kundër diasporës e cila ka bërë shumë për këtë...

LUTA NË GJILAN – E PËRJASHTOI DR. XHAVIT AHMETIN?!…

Shefqet Dibrani Gjilani mbajti fushatën zgjedhore për balotazh, më 16 nëntor 2017, në një sallë me ngjyrë blu dhe nën sfondin “LIDHJA”, por aty në...

LIDHJA QË FUNDOSI “BREZIN TRADICIONAL NË LDK”

Analizë: Shkruan: Shefqet DIBRANI 1. Temat delikate dhe të ndjeshme nuk janë lehtë për tu trajtuar. Për tu marrë me këto çështje është guxim sepse kemi...

ËNDRRAT JANË VRARË NË PRITË?!

Kritikë letrare: Ajete U. Pavataj, ”MALLI I NGJYRAVE“, poezi, Botime “NACIONAL”, Tiranë 2016, faqe 84. ISBN 978-9928-220-29-5 Shkruan: Shefqet DIBRANI Poezia e Ajete U. Pavatajt, është një lirikë...

NEO-RUSET E KOSOVËS PO SHKATËRROJNË LDK-në

Analizë: Shkruan: Shefqet DIBRANI Për ta kuptuar këtë ndikim “Neo-Rus”, fillimisht duhet bërë një kërkim në internet për “NOVI INVEST”, se fjala është për Riinvestin e...

FJALIMI YT MË BËRI EDHE MUA TË SKUQEM HAXHI AVDYLI!

Prizren, 13.10.2017 Dega e "LIDHJES. - Socialiste", me kryetarin e saj Haxhi Avdyli, në Fushatën Zgjedhore që u mbajt në Prizren më 13.10.2017, promovoi NDRYSHIMIN...

TË PREFERUARA

POPULLORE

LAJME SHKURT