Hyrje Kërko

Qatip Mara - rezultatet e kërkimit

Nëse nuk jeni i kënaqur me rezultatin, ju lutem, bëni një kërkim tjetër

NË VEND TË URIMIT, PËR DITËLINDJEN E BRUNILDA QATIP MARËS…

Ndoshta, vetëm prindërit lindin fëmijë, por ka raste që fëmija rilindë prindërit! (Nga: Qatip Mara-Nju Jork) Nga: Prof. Murat Gecaj, publicist e studiues 1. Përmes Internetit, sot jemi njohur...

“SUPRIZA” E DITËS: TAKIMI ME QATIP MARËN…

Skicë: Nga: Murat Gecaj Flitet shpesh për “supriza”, të mënyrave e llojeve të ndryshme…Sigurisht, secila prej tyre ka veçorinë e saj dhe përmban, diçka gati të...

ME PIKTORIN E TALENTUAR ARTUR HASANI

Qatip Mara dhe Artur Hasani Nga Qatip Mara Pas disa viteve të vështira të jetës sime nëpër spitalet Tiranë, Torinio, Milano, Nju Jork, këto ditë u...

URIME NTELEKTUALIT TË TALENTUAR XHEVAIR LLESHI ”MJESHTRI MADH” NË 70 VJETORIN E DITËLINDJES

Xhevair Lleshi Nga Qatip Mara Këtu larg oqeanit, ku jam pacient i përhershëm i spitalit të trasplantit Nju Jork,më erdhi ftesa e intelektualit të talentuar, ”Mjeshtri...

SFIDAT E JETËS TË INTELEKTUALIT ATDHETARIT TË PËRKUSHTUAR SHQIPTARO-AMERIKAN ABDYL ALI KOPRENCKA

Abdyl Koprencka Nga Qatip Mara Në diasporën shqiptare në Nju Jork atdhetari përkushtuar me shpirt të lartë atdhedashurie,intelektuali talentuar Abdyl Ali Koprencka është integruar denjësisht me...

ENDËRRAT E BUKURA TË DJALOSHIT ENGJELLOR HIQMET KUJTIM DEMIRAJ TË GRABITURA NGA DALLGËT MIZORE...

Hiqmet Kujtim Demiraj Nga Qatip Mara Po shkruaj me dhimbje këtë memoral të shkurtër për jetën e ndërprerë në lulen e rinisë ,në moshën 25 vjeçare...

LOTËT PIKËLLUESE TË HUMBJES TRAGJIKE

Renato Shaban Alikaj & vajza Drilona Renato Alikaj Nga Qatip Mara TË DJALIT ËNGËLLOR RENATO SHABABN ALIKAJ Të gjithë derdhim lotë për njeriun e dashur kur largohet...

DUKE KUJTUAR ME RESPEKTE, MALL E DHIMBJE DJALIN ENGJËLLOR TË VENDLINDJES SIME, YLLI SAJDI...

(Babe e bir u shuan në moshën e re, 39 dhe 18 vjeçare) Qatip Mara Dhimbjet janë pjesë e jetës së njeriut, por kjo dhimbje ishte...

DUKE KUJTUAR ME MALL GJITONIN E MREKULLUESHËM TË PRINDËRVE TË MI SHABAN ALIKAJ

Shaban Alikaj Përballë çezmës së Kalasë pak metra larg njëra tjetërs dy familje jetuan me shumë harmoni e dashamirësi, familja Miftar Brahim Mara dhe familja...

SA BUKUR, KUR PRINDËRIT I VESHIN FËMIJËT E TYRE, ME RROBA POPULLORE!

Skicë: Nga: Murat Gecaj 1. Kur ndodhesha në dyqanin “Veshje popullore”, në qendër të kryeqytetit, pra jo larg nga Hoteli “Tirana” dhe me pronar këngëtarin e mirënjohur...

TË PREFERUARA

POPULLORE

LAJME SHKURT