Hyrje Kërko

Musa Sabedini - rezultatet e kërkimit

Nëse nuk jeni i kënaqur me rezultatin, ju lutem, bëni një kërkim tjetër

Edhe mediet janë përgjegjëse për skandalet në TV e portale

MUSA SABEDINI Nuk më befason niveli i dy akterëve kryesorë në përplasjen publike, Milaim Zekës dhe Frashër Krasniqit, sa më befason niveli jonë si gazetarë...

Parlamenti terrorizues

Nga Musa Sabedini A ka terror më të madh psikologjik e shpirtëror se sa kur sheh deputetë, liderë partish e institucionesh teksa krekosen, duke u...

Klasa politike po e mban peng Kosovën, vetëm për interesa personale

Nga Musa Sabedini Klasa politike kosovare, asnjëherë nuk është treguar më e vrazhdë dhe më jo serioze sesa tani, në raport me qytetarin e saj....

Raportimi për situatat e ndjeshme dhe etika mediale

Nga Musa Sabedini *) Rasti i Astrit Deharit, Hamdi Sopës, Dino Hasanajt dhe disa raste të tjera të ndjeshme, kanë shtruar nevojën e ngritjes profesionale...

Gratë e dhunuara e kanë vështirë të mbijetojnë në një shoqëri primitive

Nga Musa Sabedini Gratë e dhunuara janë kategoria më e shkelur, më e goditur institucionalisht dhe më e nëpërkëmbur nga vetë shoqëria kosovare. Një...

Kosovës i mungojnë prokurorët e guximshëm

Nga Musa Sabedini Kosova ka pasur nevojë dhe ende ka për prokurorë të guximshëm, të aftë, të ngritur profesionalisht, jo servilë dhe të pandikuar nga...

Pajtimi mund të ndodhë, por jo në këtë mënyrë !

Nga Musa Sabedini – Krimet e luftës, dhunimet, keqtrajtimet, vrasjet, të zhdukurit, grabitjet dhe dëmtimi i pasurisë dhe pronave si dhe shumë krime të tjera,...

Mos na krijoni mure, Kosova është eksperimentuar mjaft

Gazetari dhe publicisti Musa Sabedini u ka dërguar letër publike ambasadorëve të shteteve mike në Kosovë. Në letrën publike, Sabedini ka shkruar për procesin...

TË PREFERUARA

POPULLORE

Periferia, tmerr e vdekje

AH… JETË!

Me krijuesen Shqipe Hasaj

LAJME SHKURT