Hyrje Kërko

Milazim Kadriu - rezultatet e kërkimit

Nëse nuk jeni i kënaqur me rezultatin, ju lutem, bëni një kërkim tjetër

Doli nga shtypi libri me poezi, “Uragani i Lirisë”, i autorit Milazim Kadriu

Yjet kurrë nuk shuhen, edhe atëherë kur nuk i shohim me sy Përmbledhja poetike, “Uragani i lirisë”, e cila sapo dolin nga shtypi i kushtohet...

PËR HERËN E DYTË NË KASTRIOT MBAHET MANIFESTIMI LETRAR “NJË QIND MIJË POETË PËR...

Në kuadër të aktivitetit ndërkombëtar “Një qind mijë poetë për ndryshime”. ("Hundred thousand poets for change"), në Kastriot (ish Obiliq), Drejtoria e Kulturës, Rinisë...

SHËNOHET 19 VJETORI I BETEJËS SË KAQANOLLIT

Milazim KADRIU Manifestimi qendror në përkujtim të 19 vjetorit të Betejës së Kaqanollit do të mbahet më 15 shtator 2017 tek lapidari në Rrafshnaltën mbi...

NË BESIANË U MBAJT FESTIVALI KOMBËTAR I LETËRSISË DHE DITËT E DIASPORËS

Çmimi i orës letrare iu nda : Vendi i parë (I), Nikollë Loka -Tiranë, vendi dytë (II), Mevlyde Mezini - Saraç i - Gjakovë...

U mbajtën takimet Letrare “Festivali i Letërsisë dhe Ditët e Diasporës” në Podujevë

Sot më 20 korrik 2017, në Sallën e Kulturës në Podujevë OJQ PROKULT, me drejtor Mr. Fatmir Halimi, organizoi Takimin Letrar “Festivali i Poezisë...

FESTIVALI KOMBËTAR I LETËRSISË DHE DITËT E DIASPORËS

ZYMER MEHANI NJOFTIM Të nderuar dashamirës të fjalës së bukur artistike dhe krijues nga diaspora shqiptare. SHOQATA KULTURORE ‘PROKULT’ NGA PODUJEVA ORGANIZON: Takimet Letrare tashmë tradicionale në Komunën...

Vëllim poetik i një thesari letrar me vlerë të çmuar për kulturën tonë letrare…

Shkruan Hasan Hasanramaj Në vëllimin me titullin "Gjuha e truallit tonë" të poetëve tonë lexuesi gjen veçantinë, veti dalluese e poetizuar e autorëve të një...

NË DITËN E FLAMURIT KL ”ZAHIR PAJAZITI” PROMOVOI DY LIBRA DHE MBAJTI ORË LETRARE

Milazim KADRIU Nëntori është muaji i fitoreve historike. Kështu më 28 nëntor të vitit 1443 u shpall rimëkëmbja e Principatës së Kastriotëve. Atë ditë me...

Komunikatë e SHDSH “Çamëria”, Holandë, Dega në Prishtinë

Milazim Kadriu Shoqata Demokratike Shqiptare “Çamëria” Hagë-Holandë, dega në Prishtinë-Kosovë, ka dal me një komunikatë për opinion: Në vijim po japim komunikatën e plotë të kësaj...

Në Kastriot mbahet manifestimi letrar “Një qind mijë poetë për ndryshime”

Milazim F. KADRIU Sikur edhe në mese tjera edhe në Kastriot (Obiliq) me iniciativën e poetit dhe krijuesit, Fadil H. Curri e nënë patronatin DKRS-së...

TË PREFERUARA

POPULLORE

LAJME SHKURT