Hyrje Kërko

Gani Mehmetaj - rezultatet e kërkimit

Nëse nuk jeni i kënaqur me rezultatin, ju lutem, bëni një kërkim tjetër

Shpërfytyrimi i islamit i Gani Mehmetajt

Doli nga shtypi libri: Shpërfytyrimi i islamit i Gani Mehmetajt Është bërë marrëveshje e fshehë në mes Turqisë e Serbisë, përkatësisht në mes të Bashkësisë...

Gani Mehmetaj: Kisha politike e kriminelit Milosheviç

Objektet e pushtuesve, a duhet ne t'i respektojmë? EuroEmigrant, 24/09/2016 (Kisha politike e kriminelit Milosheviç dhe Tyrbja e Sulltan Muratit në Gazimestan afër Prishtinës) Kisha serbe në...

Gani Mehmetaj : Kanceri islamik

Sipas ligjit turk, shteti nuk ka të drejtë të financojë xhamitë e bashkësitë fetare brenda Turqisë, mirëpo për Shqipëri, Kosovë, Maqedoni e territoret...

Kur organizata turke TIKA ta ndërsen gazetarin shqipfolës

Gani MEHMETAJ Drejtor i Kosovafilmit Organizata turke TIKA ma ndërseu gazetarin shqipfolës pak javë pasi e shpërndava lajmin e një arsimtari shqiptar për skandalin e organizatës...

A do të shuhen mejtepet e Gulenit dhe xhamitë e Erdoganit?

– Nga Gani MEHMETAJ, voal.ch | 28 korrik 2016 Shqiptarët e deklaruar turq në Mamushë e në Prizren i shërbyen Rankoviqit, i shërbyen Milosheviqit, po...

Jeniçerët e Erdoganit

Gani MEHMETAJ Forca më e madhe goditëse në Kosovë janë jeniçerët e Erdoganit. Këtë fakt e di edhe shërbimi i fshehtë, e di policia, por...

Marrëzitë sharlatane të Oliver Shmidit për Gjon Kastriotin

Gani Mehmetaj Marrëzia e Shmidit shkon një shkallë më larg nga marroqet e islamizmit të shpërfytyruar. Islamikët agresiv e filoserbët mjeranë shpifen kundër nënës së...

Hoxha ishte sllav nga Serbia

Gani Mehmetaj, 17 nëntor 2017 Pas botimit të shkrimit “Hoxha i madh i Pejës: Të lutesh serbisht e arabisht nuk është haram, por të lutesh...

Të lutesh serbisht e arabisht nuk është haram

Gani Mehmetaj Hoxha i madh i Pejës: Të lutesh serbisht e arabisht nuk është haram, por të lutesh shqip të djeg zjarri i xhehnemit! Presioni për...

Korça e rinisë sime

Gani MEHMETAJ Të vizitosh Korçën është si të kthehesh prapa në kohë, të djegë malli i pashpjegueshëm, të duket sikur e ke braktisur qytetin për...

TË PREFERUARA

POPULLORE

LAJME SHKURT