Hyrje Kërko

Florim Zeqa - rezultatet e kërkimit

Nëse nuk jeni i kënaqur me rezultatin, ju lutem, bëni një kërkim tjetër

Recension nga publicisti Faik Krasniqi për librin “Njohja e vonuar” të autorit Florim Zeqa

Faik Krasniqi Kur ta marrësh në dorë për të lexuar librin më të ri të publicistit të shquar Florim Zeqa "Njohja e vonuar", nuk ke...

Qeveria “Haradinaj” drejt librit të “GINES-it”

Shkruan: Florim Zeqa, 18.11.2017 Duke përcjellur (në heshtje) dukurinë e emërimit të zv. ministarve në Qeverinë "Haradinaj", ku dita-ditës vetëm sa shkon e rritet numri...

“Ambasadori i Diasporës në Kosovë”, marrëzi politike!

Shkruan: Florim Zeqa, 08.11.2017 Njoftimi i ardhur ditëve të fundit nga ministri i Diasporës z. Dardan Gashi për emërimin e një zv.ministri nga Diaspora në...

U mbajt edicioni i tretë “Darka e Lamës” në Moosburg

Shkruan: Florim Zeqa, 03.11.2017 Shqiptarët e bashkuar rreth sofrës së bekuar dardane Atë që nuk po mund e arrijnë dot politikanët shqiptarë në trojet etnike, po...

Balotazhi, sfidë e mundimshme për liderët partiakë!

Shkruan: Florim Zeqa, 24.10.2017 Refleksion paszgjedhor Ashtu siq i dhash fjalën në prag të pushimeve verore mikut tim të çmuar Reshat Murati i cili jeton dhe...

“ALGLOBOS” vazhdon maratonën televizive

Shkruan: Florim Zeqa, 23.10.2017 Pas sukseseve të njëpasnjëshme, nga njëra skenë në tjetrën, nga njëri televizion në tjetrin, stacioni i radhës i Grupit "ALGLOBOS" ishte...

Zgjedhni kandidatët më të mirë nga partitë e dështuara politike!

Shkruan: Florim Zeqa, 23.09.2017 Thirrje elektoratit kosovar Elektorati të votojnë ata kandidatë që e vlerësojnë që i përmbushin premtimet elektorale. Të mos u besojnë fjalëve të...

Haradinaj në teh të shpatës!

Shkruan: Florim Zeqa, 15.09.2017 E titullova kështu këtë shkrim, për faktin se rrugëtimi politik i Haradinajt në qeverisjen e vendit, do të kalojë jo në...

Drita Cacaj zë i shqiptarëve në parlamentin austriak

Shkruan: Florim Zeqa, 02.09.2017 Shqiptarja nga Deçani, Drita Cacaj, pjesë e listës zgjedhore të ÖVP-së (Partia Popullore Austriake), ka vendosur që me 15 tetor t'i...

Pseudointelektualët ulin imazhin e shtetit!

Shkruan: Florim Zeqa, 29.08.2017 Intelektualët e pozitës i gjen kudo dhe kahdo, në aktivitete populliste, në mediat elektronike dhe ato të shkruara me deklarata patriotike,...

TË PREFERUARA

POPULLORE

LAJME SHKURT