Hyrje Kërko

Asllan Dibrani - rezultatet e kërkimit

Nëse nuk jeni i kënaqur me rezultatin, ju lutem, bëni një kërkim tjetër

Shefqet Dibrani, vlerë kombëtare në fushën e letërsisë dhe publicistikës shqiptare

Shkruan: Florim Zeqa, 22.08.2017 Vendlindja nderon autorin Në mbrënjen e së dielës së 13 gushtit 2017, Restorant-Pizzeria "Grand Punto" në Gërdoc të Llapit ishte pikë-takimi i...

Mërgata shqiptare dhe politikanët shqiptarë!

Nga Luan-Asllan Dibrani Mërgata shqiptare është shokuar Nga matrapaz e politikan shqiptarë Shiten si patriot e atdhetarë... S’lënë të jenë bashkë mbi tre shqiptarë Lajmi vjen nga atdheu Na duhet...

Shprehim indinjatë dhe kundërshtojmë me forcë vendimin e padrejtë të Gjykatës Maqedone ndaj shqiptarëve,...

SHOQATAT SHQIPTARE TË LANDIT BADEN WÜRTEMBERG DHE BAVARI Peticion Këshillit të Evropës në Strasburg ‐ Kryetarit zoti Antonio Tajani, Komisionit Evropian ‐ Kryetarit zotit Donald Tysk, Përfaqësueses së...

Pse detyrohemi të flasim sot si katolikë, myslimanë apo ortodoksë?

Turqit i çajnë me hanxhar të burgosurit e krishterë. Gravurë nga Marin Barleti "Jeta dhe historia e Skënderbeut" (Frankfurt 1561), një prezantim i jetës...

Gjykimi për “Lagjen e Trimave” nga Gjykata Penale e Shkupit përshpejton shkatërrimin e Maqedonisë!

Shkruan Luan-Asllan Dibrani Vendimi për “Kumanovën”: 746 vjet burg për të akuzuarit,për shtatë pjesëtarëve të Grupit të Kumanovës me vdekje është një proces i...

U mbajt Kuvendi i Lobit Euro-Atlantik Shqiptar nga nëndega e Baden-Wurtembergut në Shtuttgart

Pamje e Ali Sylejmanit, Baki Mustafa, Dashurie Zuka dhe Asllan Dibrani në mbajtjen e Kuvendit me 22.10.2017 në Shtutgart. Shkruan Luan-Asllan Dibrani Me datën 22.10.2017...

Perandoria osmane varrosi gjuhën shqipe për pesë shekuj!

Shkruan Luan-Asllan Dibrani Edhe se populli shqiptar ishte me territor dhe me popullatë më i madh se shumë popuj tjerë ballkanik, atij iu mohua...

Për Kuvendin e Lobit Euro-Atlantik Shqiptar nëndega e Baden-Würtembergut – Gjermani

Ftesë • Të nderuar qytetarë, të komunitetit shqiptar, • të nderuar mërgimtarë, intelektual, krijues dhe artdashës te kulturës, biznesit, veprimtar, shoqata, klube, federata, bashkësi kulturore dhe...

Erdogani me biznesmenë afaristë në Serbi, me hoxhallarë ne Kosovë e Shqipëri !!!

Shkruan Asllan Dibrani Vizita e fundit e Erdoganit nga Turqia me 185 afaristë në Serbi ka ngritur emocione të forta negative tek shqiptarët. Këtu...

Lobi Euro-Atlantik Shqiptar nëndega e Baden-Württembergut – Gjermani

Ftesë • Të nderuar qytetarë, të komunitetit shqiptar, • të nderuar mërgimtarë, intelektual, krijues dhe artdashës te kulturës, biznesit, veprimtar, shoqata, klube, federata, bashkësi kulturore dhe...

TË PREFERUARA

POPULLORE

LAJME SHKURT